7/10
Riešenia pre vaše potreby
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00,- €
s DPH:0.00,- €
 Novinky
easyControls 3.0

easyControls 3.0 je nová a moderná generácia systému ovládania vetracích jednotiek KWL od Heliosu. S týmto systémom môžete spoznať aj novú rodinu KWL zariadení s optimálnymi objemovými prietokmi pre neobmedzené možnosti použitia s maximálnou energeti Zobraziť viac...


Čističky vzduchu

Či už v práci, v škole alebo počas voľnočasových aktivít - veľká časť nášho života sa odohráva v uzavretých miestnostiach. Kedykoľvek sa tam stretne viac ľudí, existuje zásadné riziko prenosu patogénov z jednej infikovanej osoby na ďalšie. Zobraziť viac...


Alexa a Helios

Odteraz môžu byť všetky jednotky KWL® s easyControls ľahko ovládané pomocou digitálneho hlasového asistenta „Alexa“ od Amazonu. Zobraziť viac...


Oválne flexibilné potrubie

Pred časom priniesol Helios ako prvý kompletný systém zo špeciálne vyvinutého plastového flexibilného potrubia FlexPipe® a potrebných komponentov. Priemer potrubia 75 mm umožňuje nehlučné prúdenie 30 m3/h vzduchu. Je ideálne pre hviezdicovú štruk.... Zobraziť viac...


Helios easyControls, progresívny systém ovládania vetracích zariadení

s rekuperáciou tepla cez internet, archivácia údajov, bezplatné aktualizácie software, prístup zo smartfónu, tabletu alebo počítača Zobraziť viac...

QR code
Protipachové filtre
Radiálny ventilátor RR 315 je určený na transport stredných až menších objemov vzduchu pri vyšších tlakoch. Dosahuje vysoký tlakový výkon pre prekonanie tlakových strát prechodiek, tvaroviek a kolien. Je koncipovaný tak, aby sa dal priamo vložiť do systému potrubia - sedí na normovaný priemer potrubia - 315 mm. (Odpadá použitie prechodov.)
Mnohostranne použiteľný v prevádzkach, priemysle a pre domácnosti na prívod aj odvod vzduchu.
Regulácia výkonu možná v rozsahu 0-100% pomocou elektronických plynulých regulátorov alebo 5-stupňových transformátorov.

Základné vlastnosti produktu
- Pre priemer potrubia 315 mm a dosiahnutie prepravnej kapacity do 1260 m³/h.
- Montáž je rýchla - ventilátor RR sa dopája priamo do potrubia s normovaným priemerom 315 mm - bez potreby prechodov.
- Pre dosiahnutie najpriaznivejších podmienok a elimináciu hlučnosti sa odporúča montáž v systéme potrubia čo najďalej od miestnosti, ktorá je vetraná. 
- Použiteľné v akejkoľvek polohe - vodorovne, zvisle, diagonálne.
- Plášť ventilátora je z pozinkovaného oceľového plechu - pre tvrdé prevádzkové podmienky. 
​- Tvar konštrukcie je aerodynamicky optimalizovaný.
- Radiálne obežné koleso je z plastu, má dozadu zahnuté lopatky a je nalisované priamo na motore. Spolu sú ako celok dynamicky vyvážené. Je nehlučné, s vysokou účinnosťou. 
- Motor je uzatvorený, s vonkajším rotorom a guličkovými ložiskami s izoláciou proti vlhkosti triedy F. Určený pre dlhodobú prevádzku. Bezúdržbový a bez interferencií. 
S rozbehovým kondenzátorom.
- Reguláciu výkonu možná v rozsahu 0-100% pomocou elektronických plynulých regulátorov (ESU 1 - pod omietku, ESA 1 - na omietku, príslušenstvo) alebo 5-stupňových transformátorov (TSW 1,5, príslušenstvo).
- Motor má zabudované termokontakty do série s vinutím. Pri nežiaducej teplote sa samočinne vypnú a po ochladení opäť spustia motor.  
- Svorkovnica (IP 54) sa nachádza na vonkajšom plášti ventilátora. 
- Po zabudovaní do potrubia a zabezpečení nasávania aj výfuku vzduchu ventilátora pred zatečením dažďovou vodou sa dosiahne krytie IP 44.
 
Rozmery ventilátora

 
Výkonový diagram ventilátora
     
 
                
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 Varianty produktu